dijous, 4 d’octubre de 2012

PLASTILINA CASOLANA

Darrerament havia vist per la xarxa vàries receptes de plastilina casolana, i aquesta crec que és la més “professional” en quant al procés, resultat i conservació.

Utilitzant ingredients de cuina podem fer plastilina per als nostres fills, sabent exactament que conté, per si se’ls acudeix de tastar-la!!

Ingredients per a la recepta:
  • sal de taula 1 tassa
  • 1 1/2 tasses de farina
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 4 culleradetes de cremor tàrtar (no us espanteu, aquest ingredient potser costarà de trobar, per tant es pot substituir per “polvo para hornear” de Royal)
  • 3/4 tassa d'aigua
  • Colorants alimentaris
Primer pas
Mesurem els ingredients i ho posem tot en un bol gran. Cal posar les coses juntes o bé en un ordre determinat? No, realment no és tan complicat. Simplement llençar-hoo tot i barrejar amb les mans. Si la pasta és massa humida i enganxosa, afegir la farina. Massa seca? Afegir més aigua.

Segon pas
Agafar una pilota de pasta i fer un foradet amb el dit. Fer caure unes gotes de colorant alimentari al foradet i continuar amassant la pasta fins que el color quedi ben barrejat.

Tercer pas
Posar els colors obtinguts en pots hermètics de vidre per emmagatzemar-los.
És millor si es guarden a la nevera, al capdavall és un producte alimentari i durarà més temps.
Ja tenim la plastilina apunt per jugar. Gaudiu-ne!!


Vist a http://www.make-baby-stuff.com/index.html.


1 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola, "el polvo para hornear" de Royal és el mateix que la "levadura en polvo" de Royal? Gràcies

Publica un comentari a l'entrada

 
;