3 Ous
200 gr. farina
140 gr. sucre
120 ml. d'oli de girasol
1/2 sobre de llevat
El suc de 1/2 llimona i la ratlladura de la pela.
Un polsim de sal
Elaboració:
El suc de 1/2 llimona i la ratlladura de la pela.
Un polsim de sal
Elaboració:
Encenem el forn a 250º per a que vagi agafant temperatura mentre fem la massa.
Batem els ous, afegim el polsim de sal, el suc de llimona, la ratlladura i el sucre fins que tinguem una massa homogènia.
Incorporem la farina i el llevat, mentre barregem, perquè resulti més fàcil, afegim a poc a poc l'oli de girasol.
En un motlle de silicona posem el paper arrissat i omplim els motlles fins a 3/4 parts.
En un motlle de silicona posem el paper arrissat i omplim els motlles fins a 3/4 parts.
Ho introduïm al forn, ja calent, durant 5 minuts. Passat aquest temps baixem la temperatura a 180º i les deixem 8 minuts més, controlant com de daurades estan quedant.
Alguns "truquillos" infal·libles:
- Tots els ingredients han d'estar a temperatura ambient.
- La farina ha de ser preferiblement de rebosteria, que podeu trobar a qualsevol supermercat.
- Preescalfeu bé el forn amb calor "dalt i baix"a una temperatura alta (250º), per quan introduïm les magdalenes, i després baixar a 180º. El contrast de calor farà que agafin aire.
- Per a obtenir unes magdalenes ben pujades fem servir motllos antiadherents de silicona on posarem les cistelletes de paper.
- Un cop tinguem la massa preparada poseu-la a la nevera 5-10 minuts; el contrast de calor al posar-les al forn farà que pugin més.
- El llevat que s'utilitza és el químic tipus Royal, que fa que la massa creixi amb aire.
- Afegir un polsim de sal farà que el gust sigui més intens.
- Col·locar les magdalenes a la posició central del forn i no obrir-lo! perquè sinó baixarien.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada