divendres, 16 de desembre de 2011

TORRÓ CRUIXENT DE XOCOLATA

Què necessitarem?

Ingredients per una taula de torró grandeta:
  • 500 grams de xocolata sense llet per fondre (Nestlé Postres) o amb llet, com vulgueu
  • 200 gr d'arròs inflat (Kellogs)
  • 25gr de mantega

Com ho farem?
  1. Desfem al bany Maria la xocolata remenant continuament.

  2. Quan està desfeta hi afegim la mantega i remenem bé fins que es desfaci i sigui una massa homogènia.
  3. Afegim l'arròs inflat i ho remenem bé, que quedi ben barrejat amb la xocolata.

  4. Folrem un motlle rectangular amb paper de forn i hi posem la massa ben distribuida.

  5. Cobrim la teula de torró i la deixem endurir a la nevera.

  6. Passades unes hores ja podem desemmotllar i ... 

  7. Ja està a punt de menjar, nyamm!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
;