dijous, 28 de febrer de 2013

PALMERES DE XOCOLATA by ARACELI SANAHUJA

Hem demanat a l'Araceli si ens deixava publicar la seva recepta, per a fer unes boníssimes palmeres de xocolata, i ens ha cedit la idea encantada.

Moltes gràcies Araceli!!


Veureu que són molt fàcils de fer i que els nens ens poden ajudar molt en la seva elaboració.

Ingredients:
  • Pasta de full fresca
  • Xocolata fondant
  • Sucre

Traiem la pasta de full de l'embolcall i la posem a la safata del forn, on abans hi haurem posat tot de sucre per a que s'enganxi a la pasta, per la part de sota.

Prepararem una mica de xocolata fondant al microones i pintarem la pasta de full per la cara superior amb la xocolata, tot ben repartidet.

Després enrotllarem la massa d'un costat fins al mig i fem el mateix a l'altre costat, per tal que agafin la forma de 'palmera'.


Tallem la pasta primeta i posem les palmeres al paper de forn que anava amb l'embolcall de la pasta fresca i ho posem al forn a 180º, prèviament escalfat.

El temps de cocció és d'uns 10 minutets, aproximadament, i cal girar-les perquè quedin ben dauradetes.


Ja veureu quin bon resultat!!
Fotos: Araceli Sanahuja

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Encantada estic de què us hagi agradat aquesta recepta tan fàcil de fer ! us llepareu els dits !!! als meus nebots els hi encanten !!!
Un petonàs ben fort per tota la comunitat educatiuva de l'escola El Vinyet, us continuo anyorant mooooooolt !!!!
Araceli

Eva Casals ha dit...

Ei Araceli! A casa ja les hem fet i ha estat un èxit total i absolut!
Repetirem segur!

Publica un comentari a l'entrada

 
;