Una recepta per menjar castanyes, d'una manera ben diferent a les tradicionals castanyes torrades!
Són un fruit de temporada i són delicioses.
Galetes vegetarianes de castanyes
- 1 tassa de farina de blat
- ½ tassa de sucre de canya integral
- 1 tassa de castanyes mòltes
- 1 culleradeta de llevat
- ¼ culleradeta de sal
- ½ culleradeta de sucre vainillada
- ¼ de tassa d'oli vegetal
- 1/8 de tassa d'aigua
Com ho fem?
- Pelem de 10 a 12 castanyes petites o mitjanes i les deixem assecar durant algunes hores, o durant la nit, si es preparen abans d'anar a dormir, llavors es pela amb més facilitat la pell interior.
- Molem les castanyes per omplir aproximadament 1/2 tassa.
- Barregem bé els ingredients secs en un bol. Afegim al centre l'oli i l'aigua. Barregem bé, primer amb una cullera, després resulta més còmode amb les mans.
- Formem les petites galetes amb les mans (surten unes 12 galetes) i les coem al forn durant uns 10 a 15 minuts, fins que pugin una mica i es comencin a daurar.
FONT:
http://cosespetites.blogspot.com.es/2012/10/galletas-de-castanas-wild-chestnuts.html
2 comentaris:
Bones!
Aquesta recepta té molt bona pinta!!!
Tinc un dubte: les castanyes s'han de pelar crues o ja cuites?
Merci!
Hola! Les castanyes, s'han de pelar crues, costa una mica però la idea és que al deixar-les assecar i moldre-les fem una "farina de castanya" per a les galetes.
Disculpa el retard en contestar! :)
Publica un comentari a l'entrada